Gnoato Est

performanta pentru clienti multumiti

In cadrul societatii se realizeaza toate fazele de productie: proiectare, tricotare, confectionare, spalare si finisare. In acest fel oferim clientului termene de livrare scurte si calitate ridicata.  Capacitatea de productie este de 1.500 bucati/zi.

Tricotaje

În departamentul de tricotaje se produc panouri tricotate fully-fashion, pe diferite structuri, intarsia, jacquard, avand masini de tricotat rectilinii, de noua generatie, pe finetile 14, 7, 5 si 3.

Finisaj

Pentru a asigura un produs finit de inalta calitate, se spala și se usuca toate articolele de îmbrăcăminte în propriul departament de finisaj, unde se folosesc masini de spalat si uscat profesionale si se utilizeaza tratamente ecologice de spalare.

După calcare, ambalare și controlul final, tricotajele sunt gata să fie livrate clientului. Departamentul finisaj dispune de un important parc de prese de calcat, manechine pentru control, mese de calcat. Fiecare produs se controleaza calitativ atat dupa faza de spalat, cat si in faza finala.

Confectii

În departamentul de confectii din tricotaje se executa  toate operațiile necesare asamblarii panourilor tricotate, cu ajutorul masinilor de tip kett, triplock, liniara, OV, realizat cheite,  cusaturi invizibile, de nasturi, etichete si alte tipuri de masini speciale. Pentru o buna calitate toata marfa confectionata se controleaza la manechin de catre personal specializat.

Echipa care lucreaza in cadrul firmei este alcatuita din programatori, tehnicieni, ingineri si muncitori calificati in productia de tricotaje, precum si specialisti italieni cu experienta in domeniu de peste 40 de ani pentru a satisface toate nevoile clientilor.

Contact